BUDDHA INDIAN RESTAURANT

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 107 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Buddha Indian Restaurant. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

11 sty 2023 o 1:03 Nie mój smak do końca. Zamawiałam fish curry i tom yum z krewetkami. Zupa bardzo pikantna i mało treściwych składników. Drugie danie spora porcja, ale troszkę nudny i ciężki smak.
17 gru 2022 o 21:24 Jedzenie wspaniałe jak zawsze!
12 gru 2022 o 13:25 Jak zawsze najlepszy butter chicken! Dostawa bardzo sie poprawiła, zamawialiśmy na 13.30 i było punktualnie na ta godzinę, cieplutkie jedzenie.Wszystko na 5+ POLECAM!
10 gru 2022 o 18:29 Po zamówieniu czas oczekiwania miał być 1.5h. Jedzenie przyjechało po 45min. Trochę słabo, że nie wiadomo kiedy można się spodziewać dostawy.
5 gru 2022 o 20:33 Dostawa po 2 godzinach. Telefon podany przez pyszne kieruje do automatu lycamobile. Po telefonie do lokalu bezpośrednio - możliwość skomunikowania się z osobą po drugiej stronie niemal zerowa (ani po polsku ani po ang). Jedzenie jako tako smaczne.
24 paź 2022 o 13:47 Jak zwykle duże porcje i przepyszne! Najlepszy butter chicken!
29 wrz 2022 o 14:04 Jak zawsze pysznie! Najlepszy butter chicken! Dostawa też tym razem na 5+ idealnie na deklarowana godzinę, więc polecamy z całego serca i skorzystamy jeszcze nie raz! Zamawiac nie zastanawiać się
12 wrz 2022 o 7:40 Firstly, this is the best Indian Food, usually, in Warsaw in my opinion. However, this delivery was late, cold, incorrect, no rice delivered at all, so had to cook my own, worse than theirs, I paid for food I didn't receive; couldn't call restaurant
8 wrz 2022 o 14:07 Jedzenie jest przepyszne, więc tym się broni,ale dostawa leży zupełnie. Bardzo długi czas oczekiwania, bez informacji o wydłużeniu tego czasu, trzeba się przygotować na czas oczekiwania ponad 90 minut. Jednak butter chicken palce lizać, za to 6+
4 cze 2022 o 21:00 Dardzo smaczne i w miarę szybko